Okulumuz Hakkında

YENİCEOBA MAH.HAMİT KART CAD. NO8A
 Fotoğrafı

VİZYON

Okulumuz,bireysel farklılıkları ve gelişim düzeylerini gözönünde bulunduran, özbakım becerilerini ve yeteneklerini geliştiren, yaratıcı ve eleştirel düşünmelerini sağlayan, problem çözen, özsaygısı ve özgüveni gelişmiş, iletişim becerileri kuvvetli, sorumluluklarının farkında, çevre ve toplum bilinci yüksek, cumhuriyetin değerlerine, Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, mutlu ve sevgi dolu bireyler yetiştirmeye önem veren bir kurumdur.

MİSYON

Öğrencilerimize çağdaş bir eğitim vermek, bireysel ilgi ve yeteneklerini keşfedip kendilerine en uygun şekilde rehberlik ederek bir sonraki eğitim aşamasına sağlam adımlarla donanımlı bir şekilde özgüvenli devam etmelerini sağlayarak Türk toplumunun değerlerini, ahlakını önemseyen insanlar yetiştirmek.

Öğretmen

Lojman Bilgisi

ADSL (1 Mbit)

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Yeniceoba Cihanbeyli ilçe merkezine 35 km, Konya il merkezine 135 km ve Ankara il merkezine ise 160 km uzaklıktadır. Yeniceoba Konya-Ankara karayolunun 115.km´sinin 15 km batı tarafında bulunmaktadır ve E5 karayolunun 15 kilometre´si içerisidir. Köy ve beldelere olan bağlantısı stabilize ve asfalt yollarla sağlanmaktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

YENİCEOBA MAHALLESİ