Cihanbeyli Çocuklar Gülsün Diye Necla Süreyya Tercan Anaokulu

Vizyon: Okulumuz,bireysel farklılıkları ve gelişim düzeylerini gözönünde bulunduran, özbakım becerilerini ve yeteneklerini geliştiren, yaratıcı ve eleştirel düşünmelerini sağlayan, problem çözen, özsaygısı ve özgüveni gelişmiş, iletişim becerileri kuvvetli, sorumluluklarının farkında, çevre ve toplum bilinci yüksek, cumhuriyetin değerlerine, Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, mutlu ve sevgi dolu bireyler yetiştirmeye önem veren bir kurumdur.

Misyon: Öğrencilerimize çağdaş bir eğitim vermek, bireysel ilgi ve yeteneklerini keşfedip kendilerine en uygun şekilde rehberlik ederek bir sonraki eğitim aşamasına sağlam adımlarla donanımlı bir şekilde özgüvenli devam etmelerini sağlayarak Türk toplumunun değerlerini, ahlakını önemseyen insanlar yetiştirmek.

Başarılar:

Isınma: KALORİFER(ELEKTRİKLİ ISITMA SİSTEMİ)
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: ÖĞRETMEN SERVİSLERİ MEVCUTTUR.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0(536) 2096089

WEB - https://cihanbeylicgd.meb.k12.tr

Adres - YENİCEOBA MAH.65034. sokak NO 8/1 CİHANBEYLİ / KONYA

Yerleşim Yeri - YENİCEOBA MAHALLESİ

Adres - YENİCEOBA MAH.65034. sokak NO 8/1 CİHANBEYLİ / KONYA

Ulaşım Belirli saatlerde servis mevcuttur.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Yeniceoba Cihanbeyli ilçe merkezine 35 km, Konya il merkezine 135 km ve Ankara il merkezine ise 160 km uzaklıktadır. Yeniceoba Konya-Ankara karayolunun 115.km´sinin 15 km batı tarafında bulunmaktadır ve E5 karayolunun 15 kilometre´si içerisidir. Köy ve beldelere olan bağlantısı stabilize ve asfalt yollarla sağlanmaktadır.